Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 03 sty 2018 11:16:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 03 sty 2018 11:10:39
Posty: 2
Witam.


Mam problem z dostępem do netgear rn3138. Po podłączeniu do lokalnej sieci dostaje adres ip , odpowiada na pinga lecz nie ma do niego dostępu . Jakies pomysły ?


Na górę
Post: pn, 08 sty 2018 12:31:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: sob, 08 mar 2008 20:20:32
Posty: 182
Nie widzi dysków lub ich nie podłączyłeś .
Uruchom program do wyszukiwania NAS od netgera .


Na górę
Post: śr, 10 sty 2018 9:53:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 03 sty 2018 11:10:39
Posty: 2
Temat można zamknąć. W standardowej konfiguracji dostawał z dhcp adres ip i maske lecz bez bramy z urządzeń ubnt. Po podłączeniu przez router TP-LINKA znalazł go i udało się zmienić konfigurację .


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: glitzy i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 19 paź 2018 9:21:17

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl