Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pn, 04 gru 2017 22:01:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 343
Siema,

jak myślicie ile to da radę przerzucić para CRS326-24G-2S+RM po SFP+, ze skonfigurowanymi 2x VLAN na tych portach? Niby wirespeed, ale czy vlan nie przerzucą tego na procka?

https://mikrotik.com/product/crs317_1g_16s_rm


Na górę
Post: pn, 04 gru 2017 22:45:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3719
Lokalizacja: Szczecin
Zainstaluj najnowszą RC i nie przerzucą na procka. Albo włącz SWOS-a i skonfiguruj na tym.

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: wt, 05 gru 2017 8:34:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 343
A ile to może przerzucić po sfp+ 10G ? +/-


Na górę
Post: wt, 05 gru 2017 9:43:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3719
Lokalizacja: Szczecin
Jak swich chipem to powinno polecieć pod możliwości portu. Na stronie MT masz wyniki testów: https://mikrotik.com/product/CRS326-24G-2SplusRM

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: lanc70 i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 22 sty 2018 23:48:12

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl