Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 21 cze 2017 20:16:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: sob, 21 lis 2009 1:13:23
Posty: 31
Lokalizacja: Częstochowa
Witam,

czy w UPS-ie APC SMART 2000RT (online) pobór prądu bez podłączonych odbiorników w wysokości 260-300W jest normalną rzeczą?
Baterie w są naładowane w pełni.

pozdrawiam,
Michał

_________________
---------------------------------
Pozdrawiam, Michał


Na górę
Post: czw, 22 cze 2017 2:19:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: czw, 09 lut 2017 12:48:11
Posty: 109
Dzwoniłbym: http://www.apc.com/pl/pl/support/contact-us/index.jsp


Na górę
Post: czw, 22 cze 2017 8:51:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: ndz, 06 lip 2014 2:01:20
Posty: 109
bro pisze:
czy w UPS-ie APC SMART 2000RT (online) pobór prądu bez podłączonych odbiorników w wysokości 260-300W jest normalną rzeczą?
Baterie w są naładowane w pełni.

Raczej za duży, w APC2200 jest ok. 40W.


Na górę
Post: czw, 22 cze 2017 17:13:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 sie 2013 14:30:53
Posty: 495
Sprawdź czy nie masz zwartej jednej celi w którymś z AKKU.
Odłącz je od UPSa na kilka godzin i zmierz napięcie w stanie spoczynku.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 15 gru 2017 6:40:19

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl