Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: ndz, 23 kwie 2017 20:26:30 
   Tytuł: Rury RHDPE 110 i arot
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1617
Lokalizacja: eth0
Czy rury RHDPE 110 można łączyć z arotem 110 żeby poźniej wciągnąć w to światlowód?

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: ndz, 23 kwie 2017 23:15:15 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 04 maja 2008 16:17:14
Posty: 1557
Jaka długość? stalka 11mm ciężko idzie w arotach jak są krzywo ułożone. Ogólnie rura ta jest mocno niewdzięczna w pracy. założyć na hdpki jako osłonówka jest OK

_________________
Brakuje czasu żeby się dobrze wys....pać :x


Na górę
Post: ndz, 23 kwie 2017 23:46:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1617
Lokalizacja: eth0
Ok położe rury RHDPE. Na końcu będę miał skrzynki elektryczne z fundamentem i muszę tam aroty założyć. Łączenia arotów pasują do tych rur?

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 15 gru 2017 6:37:19

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl