Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
Post: pn, 13 mar 2017 11:49:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: wt, 27 paź 2009 22:49:07
Posty: 2162
nerxu pisze:
ludozerca pisze:
nerxu pisze:
ale głupoty walisz

a ja cie gdzieś obrażam??

napisałem jakie miałem problemy możesz sie z nimi nie zgodzić wolność słowa

tendencja u producentów jest taka że flash jest coraz mniejszy po to tylko żeby inny soft niż firmowy nie pasował
producenci tną koszty jak mogą taki netis nawet oszczędza na drucikach w portach lan o kablach nie wspomnę


sorry jesli uraziłem ale napisałeś że mniejszy flash a to nie prawda tplink ulepszyl nowe wersje dając mocniejszy procek
a netis dał taniej i teraz wiesz gdzie oszczędzili.
Mówisz że nie idzie tyle po wifi więc otworzyłem tplinka i testuje go właśnie na WRT i nie widzę problemu


dobra spoko ale nie napisałem ze miałem problem z prędkością tylko ze stabilnością działania

ja doszedłem do jednej konkluzji że jest nie zgodność chipst-ów
bo netis który ma rtl-a nie gada dobrze z intelem prędkość 2Mbits
tplink wdr 3600 z kartą intel na 2,4 wyciaga 11Mbits ale po podpięciu na 5G wyciąga 70Mbits
komp z karta na atherosie podpięty do wdr3600 wyciąga 100mbits

_________________
Motto ISP: czy się siedzi czy się leży abonament się należy :-)


Na górę
Post: pn, 13 mar 2017 12:42:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 290
No ja Atherosa 1x1:1, który był fabrycznie w laptopie zastąpiłem początkowo Intel 7260, a następnie Dell 1550 po to żeby było 2x2:2. Jednak nic to nie dało.


Na górę
Post: pn, 13 mar 2017 15:41:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 27 sie 2010 18:56:31
Posty: 399
Lokalizacja: Żywiec, Bielsko, Kraków
glitzy pisze:
No ja Atherosa 1x1:1, który był fabrycznie w laptopie zastąpiłem początkowo Intel 7260, a następnie Dell 1550 po to żeby było 2x2:2. Jednak nic to nie dało.



U mnie na 1043N leci 130/160, dla ZTE F660 mam 155 /180 ;)

_________________
J. Wolfgang von Goethe

"Kto nie idzie do przodu, ten się cofa."


Na górę
Post: ndz, 30 kwie 2017 23:15:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: sob, 22 kwie 2017 23:57:06
Posty: 1
Badałeś sieci wokoło? Nie pokrywają Ci się sieci np?
A ten... TP-LINK i stabilność?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest ndz, 17 gru 2017 6:09:05

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl