Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
Post: pt, 27 mar 2015 11:03:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 21 sty 2007 20:41:55
Posty: 3924
Mi nic nie zginelo.

_________________
http://www.digitalnet.pl


Na górę
Post: pt, 12 cze 2015 20:52:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 wrz 2010 22:41:34
Posty: 292
Obciążenie z CPU występuje też na poniższym z V1.
Hardware Version: TL-SG3424 1.0
Firmware Version: 1.11.7 Build 20140721 Rel.62726(n)

Czeka mnie aktualizacja weekendowa, a taki ładny uptime był :)
Run Time: 200 day - 1 hour - 0 min - 24 sec


Na górę
Post: czw, 01 paź 2015 23:06:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 07 lut 2009 20:29:31
Posty: 715
Powychodziły nowe fw do V1 i V2.
V1 -> http://www.tp-link.com.pl/download/TL-S ... l#Firmware
V2 -> http://www.tp-link.com.pl/download/TL-S ... l#Firmware


Na górę
Post: czw, 15 paź 2015 0:59:56 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 wrz 2010 22:41:34
Posty: 292
No i wrzucone, aktualizacja bez problemu, utracone tylko 7 pakietów podczas całej operacji.
No i taki ładny uptime poszedł :)
324 day - 5 hour - 10 min - 3 sec


Na górę
Post: ndz, 18 paź 2015 14:30:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pt, 20 mar 2009 17:18:17
Posty: 1453
jetrules pisze:
No i wrzucone, aktualizacja bez problemu, utracone tylko 7 pakietów podczas całej operacji.
No i taki ładny uptime poszedł :)
324 day - 5 hour - 10 min - 3 sec

Czy aktualizacja kasuje konfigurację?


Na górę
Post: ndz, 18 paź 2015 21:26:59 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: śr, 02 sty 2013 20:59:26
Posty: 441
Lokalizacja: Toruń
NIE


Na górę
Post: śr, 21 paź 2015 23:05:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1598
Lokalizacja: szczecin
a czy cos poprawia?

_________________
http://www.tarniny.pl - Internet Szczecin
http://www.anteny.szczecin.pl - Montaż anten Szczecin


Na górę
Post: czw, 22 paź 2015 8:02:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 wrz 2010 22:41:34
Posty: 292
U mnie naprawił problem z obciążeniem CPU w logach, poprawka była w wcześniejszych wersjach ale jak zwykle czasu nie było na update.
No i nie jestem zwolennikiem najnowszych firmware, jedynie jak coś się dzieje :)


Na górę
Post: wt, 09 sie 2016 16:49:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 07 lut 2009 20:29:31
Posty: 715
Hej

Backup konfigu z V1 można wgrywać do V2? Tak na logikę nie powinno to mieć znaczenia.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 20 sie 2018 4:39:51

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl