Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
Post: pt, 06 lut 2015 19:39:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 183
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
witam jakie macie ceny za 350 -500 mega neta od wyżej wymienionych odbiór własny
aktualnie targuje się z obecnym dostawcą i jakoś ciężko to idzie !!!
miasto 20 tys
Pozdro


Na górę
Post: sob, 07 lut 2015 4:36:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 21 sty 2007 20:41:55
Posty: 3858
Przy takim wolumenie 4,85zl netto za 1mbps.

_________________
http://www.digitalnet.pl


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 20:09:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 183
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
Qmpeltaty pisze:
Przy takim wolumenie 4,85zl netto za 1mbps.

jaki dostawca ??


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 20:41:42 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: wt, 17 wrz 2013 8:25:28
Posty: 41
Chyba tylko u ciebie w Szczecinie. Ja przy takim wolumenie miałem zapłacić 7-8zł


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:02:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 183
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
pomocny pisze:
Chyba tylko u ciebie w Szczecinie. Ja przy takim wolumenie miałem zapłacić 7-8zł


A UMNIE 13,5/Mb PRZY 350
PO STRONIE DOSTAWCY ZERO INWESTYCJI


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:15:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3035
Lokalizacja: Mazury
Qmpeltaty pisze:
Przy takim wolumenie 4,85zl netto za 1mbps.

Tanie jak barszcz u mnie 15zł ale musieli kawałek zakopać światła i studzienki tepsy :)

_________________
https://kazuko.pl/page/ustawaHazardowa2017vsISP


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:40:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 183
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
noyo pisze:
Qmpeltaty pisze:
Przy takim wolumenie 4,85zl netto za 1mbps.

Tanie jak barszcz u mnie 15zł ale musieli kawałek zakopać światła i studzienki tepsy :)

ja juz swiatlo mam od 3 lat wiec zero kosztow a net drogi
jutro bede mial cene tkt


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:43:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 2844
TKT - 500 Mbps - 2,5 k


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:49:01 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2989
kurna, ale te ceny lecą, tkt z listopada 350 za 2,3k na 12m

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 21:52:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 2844
nom niedługo zamiast się pier.... w transmisje i kupowanie neta w węzłach taniej będzie wziąć 3 MIXy z BGP :)


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 22:13:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3035
Lokalizacja: Mazury
pikol pisze:
noyo pisze:
Qmpeltaty pisze:
Przy takim wolumenie 4,85zl netto za 1mbps.

Tanie jak barszcz u mnie 15zł ale musieli kawałek zakopać światła i studzienki tepsy :)

ja juz swiatlo mam od 3 lat wiec zero kosztow a net drogi
jutro bede mial cene tkt
No to u mnie gdyby nie dobudowa światła to mielibyśmy 4,66zl netto umowa 36m, ale to było pod koniec 2013 i to żaden operator z powyższych, jak chcesz to dać maila na pryw to puszcze do swojego operatora.

_________________
https://kazuko.pl/page/ustawaHazardowa2017vsISP


Na górę
Post: pn, 09 lut 2015 22:26:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2989
hmm, to w tkt tak jak podałem 6,57zł w listopadzie zeszłego roku przy umowie na 12m. taka cena jak podałeś nie namówiła by mnie raczej na 24m, a co dopiero w tym biznesie na 36m.


edit, nie zauważyłem, że koniec 2013, a nie 2014 :)

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: wt, 10 lut 2015 12:33:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 04 lip 2008 23:27:15
Posty: 749
Tkt przy 300 = 3k. Światło już ma około 4 lat. Umowa z września 2014 na 12 msc.


Na górę
Post: wt, 10 lut 2015 21:23:43 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 183
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
A netia po ile sie ceni ???
wie ktoś?? :)


Na górę
Post: śr, 11 lut 2015 1:41:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 04 lip 2008 23:27:15
Posty: 749
U mnie drozej niz tkt, ale niedlugo koniec umowy i ich przycisne..


Na górę
Post: sob, 28 lut 2015 22:45:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 28 lis 2011 20:36:09
Posty: 334
Teraz mam 3100 netto za 400M
Za 3 tygodnie koniec umowy i chcą przedłużyć o kolejne 12mcy, tylko nie wiem czy ja chcem :)
Jak coś to ile można wołać za ile na tą chwilke ? ktoś teraz przedłużał w TKT umowe , jakie ceny wytargował.?


Na górę
Post: ndz, 01 mar 2015 0:56:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 04 maja 2008 16:17:14
Posty: 1548
500 ponizej 2500PLN

_________________
Brakuje czasu żeby się dobrze wys....pać :x


Na górę
Post: pt, 05 maja 2017 23:49:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 20 maja 2013 7:08:48
Posty: 137
Jakie obecnie ceny za łącza od exatel za volumen 500 mbps i 1 gbps mi aktualnie exatel za łącze 500 mbps i 2 podklasy adresowe C
powiedziało cenę 1100 netto studnie ze światłem ich mam od siebie jakieś 15 metrów


Na górę
Post: sob, 06 maja 2017 0:26:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 01 cze 2013 23:10:45
Posty: 329
To dobra oferta. Jeden z moich klientów przy łączu 1 G mixa uzyskał kwotę 2300 zł wiec niewiele więcej ale uzyskał 4 klasy /24


Na górę
Post: sob, 06 maja 2017 7:56:32 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy alchemik
trzepakowy alchemik

Rejestracja: czw, 23 lis 2006 17:26:03
Posty: 4772
ja bym powiedział że supermało.
Weź pod uwagę, że normalnie dzierżawa samych adresów to praktycznie połowa tej kwoty (i o ile prędkość per megabit każdy negocjuje, to jakbyś chciał osobno dzierżawić adresy to tu raczej nie ma pola do negocjacji...


Na górę
Post: sob, 06 maja 2017 15:54:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 19 lis 2009 21:33:04
Posty: 768
TPNET.mix2 - 1800 za 1Gb/s .Uruchomienie 1500. Taką ofertę otrzymałem jakoś 4 tyg. temu od OPL.
W niektórych miejscach objętych promocją można to wyrwać nawet za 1200. Nie dopytywałem jakie to tereny. Kobietka na moje pytanie czy będzie taniej powiedziała że 1200 ale musi sprawdzić czy moja lokalizacja kwalifikuje się do promocji.
Niestety sie nie kwalifikowała.


Na górę
Post: sob, 06 maja 2017 18:29:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 01 cze 2013 23:10:45
Posty: 329
Zanim wybierzesz Orange sprawdź tracerty z ich sieci do innych krajowych operatorów ...


Na górę
Post: ndz, 04 cze 2017 15:43:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: sob, 13 wrz 2008 15:08:52
Posty: 120
Lokalizacja: Szczecin
alien52 pisze:
TPNET.mix2 - 1800 za 1Gb/s .Uruchomienie 1500. Taką ofertę otrzymałem jakoś 4 tyg. temu od OPL.


To jest oferta bez adresacji ?


Na górę
Post: ndz, 04 cze 2017 15:49:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2989
bez

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: ndz, 04 cze 2017 15:53:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: sob, 13 wrz 2008 15:08:52
Posty: 120
Lokalizacja: Szczecin
sledz pisze:
Jakie obecnie ceny za łącza od exatel za volumen 500 mbps i 1 gbps mi aktualnie exatel za łącze 500 mbps i 2 podklasy adresowe C
powiedziało cenę 1100 netto studnie ze światłem ich mam od siebie jakieś 15 metrów


Na jaki okres umowa ?
W cenie jest TPNET bez ograniczeń ze stykiem w PL ?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę 1 2 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 18 sie 2017 22:03:49

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl