Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 11 Następna
Autor Wiadomość
Post: czw, 08 lis 2012 9:15:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 23 lut 2009 22:22:38
Posty: 1324
NNT pisze:
grzegorz_k
zdjęcie zapożyczone z internetu,
"My też tak robimy"
jest na fb a nie na stronie internetowej
pozdrawiam



dla mnie to jest jakiś koszmar przecież to wszystko wzajemnie się zakłóca to powinno trafić do działu "my tak nie robimy"


Na górę
Post: wt, 22 sty 2013 19:20:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
siemanko
dziś zrobiłem kilka fotek jak wygląda mój masz, masakra kilkanaście kilo lodu na antenach i całym maszcie na NB gruba warstwa lodu jakieś 2cm.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek


pozdrawiam

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: wt, 22 sty 2013 19:45:56 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: śr, 12 paź 2011 21:04:41
Posty: 1023
rzuć kamieniem, spadnie :)


Na górę
Post: wt, 22 sty 2013 22:08:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 30 mar 2012 20:46:19
Posty: 740
Lokalizacja: PL
tortownice By sie przydaly : ) HEHE ale i tak widze dalej na rynku sie trzymasz


Na górę
Post: śr, 23 sty 2013 1:39:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 30 gru 2010 9:08:51
Posty: 352
NNT pisze:
grzegorz_k
zdjęcie zapożyczone z internetu,
"My też tak robimy"
jest na fb a nie na stronie internetowej
pozdrawiam


film z youtuba nie działa dla zwyklych smiertelników :P


Na górę
Post: sob, 20 kwie 2013 18:39:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
Witam

Dawno nić nie pisałem ale jakoś nie było czasu, nie będę już pisał postów w „Zaprezentuj swoją siec”

Wszystko przenosi się na Facebook

Zapraszam wszystkich użytkowników na mój profil

https://www.facebook.com/nitronet2012

Pozdrawiam

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: sob, 04 maja 2013 1:23:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 9:17:03
Posty: 145
Biała (indoor) skrętka na zewnątrz. Oj nie dobrze. Będzie plaga awarii :) Ze swojej strony radzę asap zacząć stosować kabel zgodnie z jego przeznaczeniem, czyli na dwór outdoor, a do ziemi outdoor żel.


Na górę
Post: sob, 04 maja 2013 12:37:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
nie będzie, kable jest bdb jakości więc spokojnie wytrzyma kilka lat

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: sob, 04 maja 2013 13:26:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 3518
pewnie więcej niż zewnętrzne ubnt :sciana:

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: wt, 14 maja 2013 1:13:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 19 lip 2009 10:41:45
Posty: 1124
Karas pisze:
pewnie więcej niż zewnętrzne ubnt :sciana:


u mnie sporo kabelków madexa, leżą już 8 lat :D w tym czasie wymieniałem chyba 3szt. jeden zerwany przez bryłę lodu na oko wielkości wiadra :D w dwóch pozostałych psy :D pogryzły, w tracie oględzin kabelki ok tylko te które leżą dłużej w wodzie mają popękaną koszulkę :) ale to moze 3-4 przypadki


Na górę
Post: wt, 14 maja 2013 16:09:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 27 wrz 2009 12:11:28
Posty: 1364
Lokalizacja: lubuskie
w hurtowni elektrycznej jak kiedyś pytałem o madexa, to określił ich tak, mercedes wśród kabli

_________________
pozdr.
Maciek


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 12:45:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
http://www.youtube.com/watch?v=FDeUFtqy1ps&feature=youtu.be

nb w trybie nieustraszony :zlosnik:

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 13:03:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 04 maja 2008 16:17:14
Posty: 1584
rozwijasz sie. widze pierwsza radiolinia na maszcie wisi? nie giba Ci calym masztem?

_________________
Brakuje czasu żeby się dobrze wys....pać :x


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 13:13:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 07 lut 2011 22:05:43
Posty: 604
Czy ja dobrze widzę, że na jednym z punktów masz rakietę z nie obciążonym złączem antenowym ?


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 13:36:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
midland1
antena jest lekka a maszt wypełniony betonem w środku


M-link
było to rozwiązanie tymczasowe, działało bardzo dobrze

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 13:49:58 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 07 lut 2011 22:05:43
Posty: 604
tyle się mówi żeby nie odpalać AP bez anteny, a u ciebie nie dość że bez anteny, to jeszcze gołe gniazdo do którego wdziera się wilgoć. Zawiewa uryną ja bym się nie porywał na takie prowizorki. :)


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 14:05:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
to zdjęcie jest akurat jak baza była nie skończona, wszytko było po izolowane i działa

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 17:01:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3460
Lokalizacja: Mazury
Drogie grono trzepaka, a jak skomentujecie oto ten zrzut ekranowy i poziomy sygnałów autorstwa @NNT:


Tytuł: "super sygnał"
Załącznik:
Komentarz: Autor: Nitro
65662_455705761170181_1670769898_n.jpg
65662_455705761170181_1670769898_n.jpg [ 36.47 KiB | Przejrzano 6917 razy ]

_________________
# http://kazuko.pl ☚☜☚☜ automatyczna kopia zapasowa, aktualizacja i zmiana ustawień automatycznie


Na górę
Post: ndz, 30 cze 2013 17:05:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 29 wrz 2009 12:10:16
Posty: 2908
Lokalizacja: Kraków
Już skomentował :)
Cytuję: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Cytuj:
Załącznik:
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png [ 195.3 KiB | Przejrzano 6911 razy ]

_________________
Oddaj krew, to ratuje życie, dla Ciebie to tylko godzina i dodatkowe profity :)


Na górę
Post: czw, 04 lip 2013 15:55:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 21 sty 2007 20:41:55
Posty: 3930
Moze nie dociera to wezme do na siebie - Nitro zjedz z moca na obu urzadzeniach do uzyskania sygnalu na poziomie -55 bo ten sygnal co jest jest KUR...A przesterowany ! Te urzadzenia sie bardziej zaklocaja niz ze soba wspolpracuja :sciana: :sciana: :sciana: Sluchaj innych bo sam najwidoczniej nie bardzo masz pojecie o tym co robisz.

_________________
http://www.digitalnet.pl


Na górę
Post: czw, 04 lip 2013 18:57:28 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: śr, 16 maja 2012 20:55:49
Posty: 625
Lokalizacja: WLKP
Niech Moc będzie z Wami !!! :zlosnik:


Na górę
Post: czw, 04 lip 2013 21:16:15 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
wiem...

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Post: czw, 04 lip 2013 21:18:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2625
Lokalizacja: Wrocław
adamosad pisze:
Niech Moc będzie z Wami !!! :zlosnik:


:rotfl:


Na górę
Post: czw, 04 lip 2013 21:21:58 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 07 lut 2011 22:05:43
Posty: 604
NNT pisze:
to zdjęcie jest akurat jak baza była nie skończona, wszytko było po izolowane i działa


Reasumując podłączyłeś antenę do nie obciążonego gniazda czy zostało gołe ?


Na górę
Post: sob, 06 lip 2013 21:45:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 10 gru 2011 22:28:59
Posty: 164
Lokalizacja: Koszyce/Nowe Brzesko/Drwinia/Szczurowa
jedno gniazdo było za izolowanie a do drugiego był podpięty patyk na 5ghz

_________________
http://www.facebook.com/nitronetplus
LUBIĘ TO!!

z góry przepraszam za błędy


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 11 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 10 gru 2018 16:50:14

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl